Airtune. Utbytesturbo, turbo, renoveringar och tillbehör
Startsida » Katalog » Utbytesturbo och renovering Ditt konto | Varukorg | Kassa
Utbytesturbo och renovering  
 

Airtune ger din turbo nytt liv eller erbjuder dig en utbytesturbo.


Vid renovering märks turbon upp och monteras ner. Lager, slitage delar och samtliga tätningar kasseras. Ej slitagedelar såsom kompressorhjul och turbinaxel kontrolleras och mäts upp mot tillverkarens specifikationer. Dessa delar blästras och rengörs i vår miljövänliga smartwasher och monteras enligt specifikation. Vi kan balansera både turbinaxel och kompressorhjul på vår balanseringsmaskin tillverkad 2009.

Renovering av turboaggregat inklusive VNT aggregat

Turbinhus och kompressorhus kontrolleras samt rengörs grovt och blästras med glas och automatbläster. Om fel hittas på delar som inte ingår och räknas som normalt slitage kontaktas kunden för konsultation och prisförslag på de extra delarna som behövs. Vi kontaktar dig alltid när extra kostnader uppstår. När turbon är färdigmonterad så kontrolleras wastegate eller VNT klocka med tryck respektive vakuum enligt specifikationer och sedan paketeras turbon med installationsbeskrivning för leverans ut till kund.

Nyhet! Vi har nu även utrustning för att kontrollera de flesta elektroniska wastegateklockorna på marknaden, såkallade elektroniskt ställdon till turbon. Dessa krånglar ofta på tex Mercedes och BMW där de är vanligt förekommande men finns på de flesta nyare fordonen.


 Renovering av kullagrade turboaggregat Renovering av kullagrade turboaggregat

5875,00 SEK
inkl. 25 % moms
Leveranstid: 1 vecka
1 x 'Renovering av kullagrade turboaggregat' order
 Renovering av turboaggregat Renovering av turboaggregat

3900,00 SEK
inkl. 25 % moms
Leveranstid: Normalt 1-3 Arbetsdagar Normalt 1-3 Arbetsdagar
1 x 'Renovering av turboaggregat' order

Visar 1 till 2 (av totalt 2 produkter) Sidor:  1