Airtune. Utbytesturbo, turbo, renoveringar och tillbehör
Startsida » Katalog » Turbosmart produkter » Laddtrycksstyrningar » TS-0301-1003 Ditt konto | Varukorg | Kassa
Laddtrycksstyrning e-Boost 2 Sport compact 5690,00 SEK
inkl. 25 % moms
Produktnr: TS-0301-1003
Skriv ut produktblad
Leveranstid: Kontakta oss för lev tid. Kontakta oss för lev tid.
Laddtrycksstyrning e-Boost 2 Sport compact

Art. TS-0301-1003 - e-Boost 2 Sport compact.

Marknadens bästa! Populära e-boost 2. Laddtrycksstyrningen för dig som behöver det lilla extra och har ett maximalt laddtryck på 4 kilo.

 

Nya elektroniska laddtrycksstyrningen från Turbosmart. Lillebror till e-boost 2, vilket passar en mindre budget och där man fortfarande vill ha stabilt och bra laddtryck men som inte behöver alla funktioner från e-boost 2.

Laddtrycksstyrningen kan ha två olika laddtrycksinställningar som man lätt växlar mellan med vredet på enheten. Det går också att koppla denna funktion till en extern switch. Antingen en vipparm i kupén eller varför inte en microswitch på första växeln för att hålla nere laddtrycket och prioritera fäste på första växeln.

Laddtrycksstyrningen har inbyggd kompensation för att undvika sjunkande laddtryck vid höga RPM.
Visar både PSI eller BAR. Ställbart ljus, Laddtrycksvarning vid för högt laddtryck eller varvtal vilket gör att enheten kan användas både som laddtrycksmätare, varvtalsmätare med enkel shiftlight.

E-boost 2 finns i flera olika färger och storlekar. Standard om du inte meddelar oss är Svart 60mm. Övriga färgval i 60mm är svart med silver ring, vitt/silver.
Mätaren finns även i 66mm och då i följande färger. Silver/silver, vit/svart, svart/silver, svart/svart.

Mycket funktioner, flertal styrbara laddtryckspunkter (upp till 6 st) via parametrar såsom olika laddtryck på olika växlar.  Kan kontrollera vattenspray system eller extraspridare för tex nitro. Shiftlight, varvtals monitor. Program för att styra laddtryck via tid eller varvtal, populärt för dragracing för att få fäste i början av körningen.

Sparar max laddtryck och varvtal, övertrycksskydd, motverkar wastegate boost creep mm. Se länk till Turbosmartshemsida för mer information.

Modellen passar: Alla turbobilar och motorcycklar med wastegate turbo, passar ej VNT turbo.Airtune AB är distributörer för Turbosmart i Sverige. Det ger oss möjlighet att sälja dessa kvalitéts produkter till mycket konkurenskraftiga priser. Turbosmarts produkter är till för de som vet att tid är pengar. Kostar lite mer, sparar mycket tid.

Du kan hitta mer information och video på Turbosmarts hemsida:
http://www.turbosmart.com.au/product/e-boost-2Denna produkt lades till den 23 January 2012.