Airtune. Utbytesturbo, turbo, renoveringar och tillbehör
Startsida » Katalog » Volvo Penta. Utbytesturbo, nya turboaggregat samt trim och renovering. Ditt konto | Varukorg | Kassa

Turbo till Volvo Penta. Nya turboaggregat samt trim och renovering.

Volvo Penta turbo. Renovering eller ny utbytesturbo.

Välkommer till oss på Airtune AB.

Vi hjälper många båtägare med att få upp farten på sin dieselmaskin. Turboaggregaten på en båt bör ses över och renoveras i tid. Vid för stora skador är utbytesturbo eller en helt ny turbo ända lösningen och man sparar mycket pengar på att se över sina aggregat innan skadorna blivit för stora.


Tecken på ett dåligt turboaggregat är svartrök från motorn, svårt att komma upp i fart och att få upp varvtalet på motorn under belastning.

En fräsch turbo håller dessutom både förbrukning nere och effekten uppe. Vi har många privat och varvskunder och kan både renovera och förse er med nya turboaggregat. Vi säljer till alla märken men lagerför främst Volvo Pentas sortiment.

Vid renovering eller genomgång av motorn är tipset att även se över turboaggregaten. Turbo till Volvo Pentas maskiner tex sotar och koksar ofta igen på den korta säsongen. Snurra på turboaggregatet med fingrarna. Ett fräscht aggregat skall fortsätta och inte stanna helt tvärt när du släpper.


Vi finns i Stockholm men skickar över hela landet. Vi har avtal med Posten för de tyngre aggregaten och kan erbjuda er lösningar ink frakt tur och retur. Kontakta oss gärna om du vill beställa en turborenovering till din båtmotor eller är osäker på funktionen och vill ha mer information. Du når oss på Tel 08-739 33 66 eller info@airtune.se Klicka här för att komma till startsidan.

 

Klicka här för att komma till Marinturbo.se (under uppbyggnad)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bakåt